Бондаренко перемагає на виборах мера Черкас

У другому турі виборів міського голови Черкас перемагає чинний мер, представник партії «За майбутнє» Анатолій Бондаренко.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною компанією Liberty Report на замовлення студії Савіка Шустера.

Читайте такожВ 11 містах України пройшов другий тур місцевих виборів (онлайн-трансляція)

Відео дня

За даними опитування, Бондаренко отримує 54,25% голосів виборців, а представник представник партії «Голос» Віктор Євпак – 45,75%.

Зазначається, що у Черкасах на 42 дільницях працювало понад 95 інтерв’юерів та контролерів. Очікувана гранична похибка – 1.45% з довірчою ймовірністю 95% та без урахування дизайн-ефекту. Опитування проводилося шляхом анкетування (face to face) на виходах з виборчих дільниць.

Черкаси: результати першого туру виборів мера

За результатами першого туру виборів мера Черкас, Анатолій Бондаренко ("За майбутнє") набрав 37,6% голосів, а кандидат від "Голосу" Віктор Євпак - 19,14%.

Другий тур виборів в Україні 22 листопада: що відомо

  • 22 листопада в Україні пройшов другий тур виборів міського голови в 11 містах і депутатів в 47 місцеві ради.
  • Мерів обирали в Дніпрі, Нікополі (Дніпропетровська область), Слов'янську (Донецька область), Ужгороді (Закарпатська область), Бердянську (Запорізька область), Львові, Дрогобичі (Львівська область), Миколаєві, Полтаві, Рівному та Черкасах.
  • Результати голосування мають бути встановлені до 27 листопада включно.