
Дієтолог Катерина Павлова відзначає, що найбільш корисними є овочеві супи без смаження.
Читайте такожДієтолог назвала найкорисніші для організму продукти
Вона зазначила, що в овочевому відварі дуже багато вітамінів і мікроелементів, повідомляє "Главред" з посиланням на Здоров'я 24.
Перші страви, за словами дієтолога, не є обов'язковою складовою здорового харчування. Також супи не варто їсти гарячими, оскільки окріп обпікає стравохід.
"...на постійній основі така травматизація призводить до ризику раку стравоходу. У народів, які звикли пити гарячий чай, у багато разів частіше зустрічається рак стравоходу", — попередила Павлова.
Як повідомляв УНІАН, дієтолог пояснив українцям, коли потрібно влаштовувати голодування.