Збільшилась кількість постраждалих від отруєння на Миколаївщині / УНІАН

На Миколаївщині кількість госпіталізованих з захворюванням на кишкову інфекцією дітей, які перебували на відпочинку у дитячому оздоровчому закладі «Салют» у с. Коблеве, зросла до 19.

Читайте такожУнаслідок отруєння у таборі в Коблевому постраждали сироти та діти учасників АТО (відео)

Про це повідомляє прес-служба управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації.

Відео дня

«На базі позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Салют» управлінням охорони здоров’я ОДА та керівництвом закладу організовано щоденні медичні огляди дітей з метою своєчасного виявлення нових випадків», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 3 липня виявлено три нових випадки.

«На цей час дітей санітарним транспортом госпіталізують до обласної інфекційної лікарні. На базі продовжують працювати лікарі обласної клінічної дитячої та обласної інфекційної лікарень», - повідомили в управлінні.

За інформацією відомства, 16 дітей, яких раніше було госпіталізовано до Березанської ЦРЛ, перебувають у задовільному стані. Їх випишуть одразу після завершення лікування.

Як повідомляв УНІАН, 1 липня в с. Коблеве Березанського району Миколаївської області з підозрою на кишкову інфекцію було госпіталізовано 16 дітей, які перебували у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Салют».