З МОЗ звільняються менеджери / фото УНІАН

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук вважає абсолютно нормальним робочим процесом звільнення провідних менеджерів в Мінохоронздоров’я.

Як передає кореспондент УНІАН, так він прокоментував звільнення провідних менеджерів в Міністерстві охорони здоров'я сьогодні в рамках відкриття Офісу протидії рейдерству в Києві.

Читайте такожВ Україні змінилися протипоказання до вакцинації

Відео дня

"З приводу МОЗ - ситуація дуже проста. У нас в кожному міністерстві зараз звільняються десятки... Ситуація в МОЗ полягає в тому, що туди зайшла нова команда, і далеко не всі люди, які були лояльні до старої команди, до старого міністра, знайшли спільну мову з командою нового міністра. Я це з цим пов'язую. Це абсолютно нормальний, на мою думку, робочий процес", - заявив глава уряду.

Як повідомляв УНІАН, 17 грудня заступник міністра охорони здоров'я України Младена Качурець написала заяву про відставку. Вона була призначена 11 вересня.

Цього ж дня генеральний директор Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України Володимир Курпіта заявляє, що написав заяву про звільнення зі своєї посади.

25 листопада написав заяву про звільнення з посади голови Національної служби здоров'я України Олег Петренко.

20 листопада уряд звільнив заступника міністра охорони здоров'я Михайла Загрійчука, якого було призначено на цю посаду 11 вересня. Загрійчук написав заяву про звільнення за власним бажанням.