Чоловік відчув ознаки хвороби та сам звернувся до лікарів / фото УНІАН

У місті Андрушівка Житомирської області до лікарні з підозрою на коронавірус госпіталізували чоловіка, який нещодавно повернувся з Польщі.

Читайте такожУ Радомишлі захворіли прихожани церкви, яку відвідала померла від коронавірусу жінкаПро це кореспонденту УНІАН повідомили в Житомирській обласній державній адміністрації.

Зазначається, що наразі перевіряється інформація щодо можливого захворювання жителя в області з Андрушівського району. Чоловік має схожу симптоматику до коронавірусу, госпіталізований та ізольований, у нього відібрані матеріали для проведення тесту на виявлення COVID-19.

Відео дня

«Цей житель Андрушівського району з 11 на 12 березня повернувся додому з Польщі, на кордоні пройшов температурний контроль. Проте вчора ввечері, 12 березня, він відчув ознаки хвороби та сьогодні звернувся до лікарів. У чоловіка діагностували двобічну пневмонію, яка підтверджена рентгенологічним дослідженням. Температура тіла в нормі, чекають на результати аналізів», – зазначили в ОДА

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Україні було зареєстровано перший випадок смерті від коронавірусу. 71-річна жителька Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19, сьогодні померла.