Навесні імунітет різко знижується. Що робити?

13:17, 11 квітня 2008
Країна
8 0

Винен авітаміноз

Оскільки скоро літо, нам слід підготувати не тільки свою фігуру, але і організм в цілому.

На дворі зараз нестійка погода, і нам варто потурбуватися про власне здоров`я, а наш стіл досить обділений вітамінними продуктами. Але всім відомо, якими чудодійними властивостями володіють звичні для нас часник і цибуля.

Про те, що це вітаміни, факт давно встановлений, але ж часник ще є і джерелом фітонцидів, які допомагають нам в боротьбі з грипом. Також він чудово очищає кишечник від різних паразитів, які витягають з нашого організму величезну частку поживних речовин.

Часник знищить патогенні мікроби, оздоровить мікрофлору кишечника, зробить благотворний вплив на серцево-судинну систему, надасть допомогу в боротьбі з атеросклерозом.

А як не сказати про те, яку боротьбу він веде з канцерогенами і вільними радикалами в організмі, тим самим, запобігаючи процесу старіння.

Часник дуже корисно вживати цілий рік щодня по одному зубчику, а у весняний період норму слід збільшити в два рази. Не втрачають своїх корисних властивостей і смаку горіхи та сухофрукти, які по праву називають коморами сонця. Ними можна перекушувати в обідню перерву. Вживаючи їх, ви тим самим відновите баланс мікроелементів в організмі. Ще однією натуральною і корисною мікродобавкою вважається мед і продукти бджільництва. Це прекрасні натуральні і дуже корисні продукти, які також слід вживати щодня.

Не можна не сказати про весняний загар, який є прекрасним постачальником вітаміну D, утворення якого відбувається під впливом сонячних променів. Цей природний вітамін значно перевищує ефективність своєї дії на організм, порівняно зі своїм штучним аналогом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter