изъяли почти 2 тыс. упаковок фальсифицированных лекарств широкого спектра действия и наименований / Фото: УНИАН

СБУ припинила протиправну діяльність групи зловмисників, які контрабандно ввозили сильнодіючі речовини і організували незаконне виробництво фальсифікованих ліків відомих світових виробників.

Про це УНІАН повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.

Читайте такожУ Києві діяла лабораторія з виготовлення фальсифікованих ліків«Нелегальне виробництво очолював громадянин однієї з країн Південної Азії. Сильнодіючі медичні препарати зловмисники ввозили з Російської Федерації, підробляли серії і номери партій ліків, реалізуючи їх через власну мережу аптек в Київському та Одеському регіонах», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

За даними СБУ, в результаті обшуків складських приміщень та аптечних пунктів в Києві та Одесі правоохоронці вилучили майже 2 тис. упаковок фальсифікованих ліків широкого спектру дії і найменувань, комп'ютерну техніку та документи, що підтверджують злочинну діяльність.

Читайте такожУ Дніпропетровській області ліквідовано цех з переробки неякісного сируТриває слідство за ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.