Журналісти показали у прямому ефірі фейковий сертифікат / скріншот

Майже через тиждень після виходу скандального сюжету щодо купівлі підробних COVID-сертифікатів у клініці "Добробут" пояснили свою позицію щодо інциденту. Там стверджують, що не мають стосунку до фейкового сертифіката, який показали журналісти.

"Медична мережа "Добробут" не має жодного стосунку до підробленого COVID-сертифіката, який журналісти телеканалу LIVE продемонстрували 2 листопада у прямому ефірі. Внутрішнє розслідування показало, що печатки та підпис лікаря на нібито довідці про вакцинацію від клініки підроблено. Запис в електронній системі охорони здоров'я про подібне щеплення відсутній", - йдеться в офіційному зверненні клініки.

Читайте такожУ НСЗУ пояснили, що робити, якщо не підтягується сертифікат про вакцинацію після зміни прізвища

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, журналісти проекту "Діалог з країною" заявили, що вони купили підробний COVID-сертифікат від столичної клініки "Добробут".

Ведучий Олександр Преподобний повідомив директору департаменту комунікацій МВС України Артему Шевченко, що команда проекту провела журналістське розслідування та замовила сертифікат про вакцинацію проти COVID-19. За його словами, журналісти заплатили за нього 2 тисячі гривень. Сертифікат має всі вологі печатки та підписи лікарів.

Записатися на справжню вакцинацію проти COVID-19 вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 2019. Більше про вакцинацію можна дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Вас також можуть зацікавити новини: