Дивіться відео з 37:41

Відомий український педіатр Євген Комаровський заявив, що у деяких людей є вроджений імунітет до коронавірусу. Тобто вони не захворіють COVID-19 ніколи.

Читайте такожЛікар Комаровський спрогнозував, коли закінчиться епідемія коронавірусу

Про це лікар розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону. Відповідне відео опубліковано в YouTube-каналі.

За словами Комаровського, у період пандемії перехворіють не всі, оскільки у деяких людей існує стійкий захист від коронавірусу. 

"До коронавірусу у досить великої кількості людей, мабуть, є вроджений імунітет. Вони просто не хворіють, і все", - наголосив лікар. 

Він зазначив, що перехворіють не всі, тому що хтось не може захворіти COVID-19 за визначенням через особливості імунної системи.

Що кажуть інші лікарі про COVID-19

  • Раніше лікар Тарас Жиравецький заявив, що перенесений людиною коронавірус може в майбутньому принести його здоров'ю значні проблеми. Зокрема, під удар може потрапити серце через відповідні ускладнення.
  • Відомий інфекціоніст Ольга Голубовська розповіла, як українцям спільними зусиллями перемогти коронавірус. І для цього, за словами заслуженого лікаря, не потрібно робити нічого складного.
  • Лікар-епідеміолог Національної експертної групи з інфекційного контролю (NEGIC) Катерина Сояк пояснила, чи можуть помилятися тести на коронавірус.