Коронавірус дістався Білого дому / фото УНІАН

Радник президента США Дональда Трампа Стівен Міллер заразився COVID-19.

Як повідомляє "Голос Америки", аналізи Міллера показали позитивний результат на коронавірус тільки через кілька днів після повідомлення про те, що коронавірусом заразився президент Дональд Трамп і його дружина Меланія.

Протягом останнього тижня коронавірус виявили у більш ніж двадцяти осіб, які нещодавно відвідували Білий дім, включаючи прес-секретаря президента США Кейлі Макенані, радницю президента Келлан Конвей та інших.

Відео дня

Читайте такожТрамп покинув госпіталь, де лікувався від коронавірусу (фото)

Останні п'ять днів Міллер перебував на карантині.

"Протягом останніх п'яти днів я працював віддалено, перебував на самоізоляції і кожен день до вчора аналізи показували негативний результат. Сьогодні у мене позитивний тест на коронавірус і я на карантині", - йдеться в заяві Міллера, поширеній через його прес-службу.

Коронавірус у Білому домі: що відомо

  • Трамп, який повідомив у п'ятницю, що заразився коронавірусом, повернувся на цьому тижні в Білий дім після двох днів у лікарні.
  • Президент США продовжує працювати, заявив глава служби Білого дому Марк Медоуз. Медоуз запевнив, що співробітники Білого дому дотримуються правил протиепідемічного захисту при спілкуванні з Трампом.