Харків. 16 грудня. УНІАН. За втручання військової прокуратури Центрального регіону України на державному підприємстві Міністерства оборони України «110 Харківський автомобільний ремонтний завод» почали виплачувати заборгованість із заробітної платні.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Генеральної прокуратури України, за матеріалами військової прокуратури Харківського гарнізону було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.175 Кримінального кодексу України за фактом безпідставної невиплати заробітної плати у сумі 1,2 млн. грн.

У ході досудового слідства у справі відшкодовано майже 400 тис. грн. боргу із зарплати працівникам заводу. Рішенням суду керівника цього підприємства визнано винним, притягнуто до відповідальності та накладено стягнення у вигляді штрафу.

Відео дня

Загалом упродовж 2010 року за реагування військових прокурорів у Центральному регіоні України на 5,2 млн. грн. зменшено заборгованість із заробітної плати у військових частинах, установах та організаціях Міноборони України та відшкодовано 1,1 млн. грн. виплат до Пенсійного фонду. Порушено 11 кримінальних справ, 8 з яких – вже розглянуто судами, 42 посадові особи притягнуто до дисциплінарної відповідальності.