Кличко і Густєлєв / фото УНІАН

За словами депутата Київради Іллі Сагайдака, весь транспорт у Києві Віталій Кличко має намір "віддати" директору "Київавтодору" Олександру Густєлєву.

"Він (Густєлєв, - Ред.) системно знищує все живе в місті й тепер він очолить департамент (транспорту, - Ред.)", - пише депутат на своїй сторінці в Facebook.

Сагайдак нагадав про тотальну корупцію в "Київавтодорі", інформація про яку підтвердилася в 2017 році слідчими діями та обшуками, в результаті яких було виявлено, що "тільки протягом 2016 року зловмисники вивели на рахунки фіктивних структур і привласнили майже 300 млн грн".

Відео дня

Читайте такожЗміна "смотрящих" за Києвом дозволила Кличку втриматися на посаді (відео)

"Я достовірно знаю як, з ким і якою ціною пан боксер (Кличко - Ред.) "порішав" ці кримінальні справи, але зараз, він подумав, carpe diem!", - наголосив депутат Київради.

За словами Сагайдака, тепер є два сценарії: "1-й сценарій: швидко провести конкурс на заступника директора департаменту транспорту під Густєлєва і поставити його в. о. директора. Тоді Густєлєв ставить в. о. директора Київавтодору свого фунта Осипова. 2-й сценарій: за старим конкурсом, де Осіпов посів друге місце, його ж призначити заступником директора департаменту та одразу в.о".

Також депутат нагадав, хто такий Осипов. За його словами, це людина, на яку в Густєлєва є інформація, "щоб посадити його у в'язницю в будь-який момент".

Сагайдак зазначив, що сам Осипов у 2017 році був звинувачений у привласненні 11 млн грн на оборудці з розміткою.

"Але знаєте, я навіть більше переймаюся про те пекло, що чекає на наше місто після посилення транспортної політики Густєлєва, це буде просто дуже складно, дорого, а іноді вже неможливо переробити", - наголосив депутат Київради.