За дорученням Олександра Попова голова Святошинського району Сергій Рюмшин здійснив об’їзд проблемних місць району. Зокрема тих, що стосуються опалювального сезону та благоустрою території.

Як повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації, С.Рюмшин побував на об’єктах, де щойно завершилися роботи з ліквідації поривів та заміни тепломереж.

Відео дня

Зокрема, мешканці будинків на вул. Чорнобильській вже кілька років не мали у своїх квартирах гарячої води. Але з початком цього опалювального сезону святошинці отримали воду і тепло у домівки. Повністю відновили тепло- та водопостачання у дитячий садок і школу, що розташовані на вул. Туполєва.

30 жовтня обіяцяють повністю завершений капітальний ремонт бойлерної котельні на вул. Л. Курбаса, 14-А. Котельня, за словами голови району, кілька років не працювала та перебувала у занедбаному стані. Близько року тому райдержадміністрація взяла безгосподарський об’єкт на баланс та розпочала капітальний ремонт. І вже сьогодні у сусідніх будинках з’явилося опалення, а з 30 жовтня бойлер запрацює на повну силу і у мешканців з’явиться гаряча вода.

«Район має дуже старі мережі, тож проблем у житлово-комунальному господарстві вистачає. Особливо з початком опалювального сезону. Разом з тим, за вказівкою Олександра Попова, ми намагаємось оперативно ліквідовувати пошкодження теплотрас, щоб мешканці не мерзли у своїх квартирах та активно реагувати на будь-які звернення громади», – підкреслив С.Рюмшин.

Крім того, голова району побував у парку «Інтернаціональний», де зараз триває реконструкція. Наразі тут уже оновлено пішохідні доріжки, встановлено громадську вбиральню, реконструйовано систему освітлення. У планах – облаштування вело доріжки та скейт-парку.

За словами С.Рюмшина, цього року у районі розбито багато нових скверів і парків. «Олександр Попов поставив перед нами завдання – озеленити місто. Наш район завжди був зеленою оазою, але деякі рекреаційні зони були у занедбаному стані. Тому протягом року ми доклали максимум зусиль, аби повернути району статус зеленого. Крім того, у найближчому майбутньому ми плануємо розпочати реконструкцію ще декількох центральних парків – зокрема, «Юність», парку ім. Федори Пушиної та інші», – підкреслив голова району.