Порнозірка показала фото / instagram.com/iamkatarinavesna

Відома порноактриса Катаріна Весна розповіла, що навколо індустрії порно існує багато міфів.

Читайте такожКара Делевінь стане ведучою серіалу про порнографію і пройде дослідження в секс-лабораторії

Ці міфи вона спростувала в ексклюзивному інтерв'ю УНІАН.

Відео дня

Актори у фільмах для дорослих під час сексу завжди виглядають ідеально. І коли глядачі пробують повторити щось в реальності, це сильно розходиться з побаченим на екрані. 

"Те, що відбувається в порно - далеко від реального життя. Не варто на це рівнятися! Дізнайся я про це в свої 16, мені б не довелося терпіти те, що не подобається і боляче, просто тому, що "в Інтернеті всі так роблять"", - сказала Весна.

Також існує думка, що режисери кіно для дорослих самі підбирають партнерів для сцен. І в результаті акторам доводиться займатися сексом з тим, кого поставлять з ними в пару. Але Катаріна запевняє, що можна самостійно вибирати собі партнера чи відмовитися від зйомки з тим, хто не подобається.

"Коли знімалася в лесбі сценах, то могла (вибирати партнера, - УНІАН). Я говорила, з ким хочу, а з ким категорично мене не ставити", - додала порнозірка.

Також цікаво, що за сюжетом в порно і чоловіки, і дівчата завжди отримують яскравий оргазм. Але глядачі, намагаючись повторити всі ті дії, що на екрані, часто не доходять до фіналу. Розберімось, оргазм під час зйомок - це реальність чи міф.

"Найчастіше дівчата симулюють, щоб вкластися в таймінг. Адже для того, щоб отримати оргазм, повинна бути атмосфера, яка до цього розташовує", - додала Весна.

Повний текст інтерв'ю читайте по посилання