Львів. 21 квітня. УНІАН. Управління розвитку туризму та курортів Львівської ОДА видало 17 гідам дозволи на туристичний супровід. Також 6 особам було продовжено дозвіл (з них гіди-перекладачі зі знанням англійської мови – 1 чол.; німецької – 1 чол.; польської – 5 чол.; російської – 3 чол.).

Таке рішення було прийнято під час засідання Акредитаційної комісії з питань видачі дозволів фахівцям туристичного супроводу Львівської області.

Для розгляду документів та проходження співбесіди на засідання Акредитаційної комісії було запрошено 23 претенденти на отримання дозволу.

Відмовлено у видачі дозволу у зв’язку з невідповідністю заявників кваліфікаційним вимогам для відповідного фахівця туристичного супроводу 6 заявникам, розгляд справ цих претендентів перенесено на наступне засідання Акредитаційної комісії.

Відео дня

Дозвіл на право здійснення туристичного супроводу є офіційним документом, який підтверджує кваліфікацію  фахівця туристичного супроводу і дає право на надання екскурсійних послуг екскурсоводами, гідами-перекладачами та іншими фахівцями туристичного супроводу на території м. Львова та Львівської області.