Підрозділи ДСНС усувають наслідки негоди \ varta1.com.ua

В ніч на 11 лютого у Львівській області шквальний вітер знову наробив лиха. За статистикою надзвичайників, в області повалено 13 дерев та пошкоджено дахи 89 будинків.

Читайте такожУ Львівській області сильний вітер викорчував дерева і пошкодив білборд (фото, відео)

Як повідомили у прес-службі ДСНС Львівської області, їхні підрозділи порізали повалені дерева, які перешкоджали руху чи загрожували безпеці людей.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної держадміністрації додали, що станом на 8 ранку 11 лютого без електропостачання залишається 87 населених пунктів у 12 районах області. З них 46 повністю та 41 частково. На місцях працюють понад 100 працівників у 23 бригадах «Львівобленерго».

На 11 лютого синоптики знову прогнозують сильні пориви західного вітру - 17-22 м/с, а місцями до 25 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

Як повідомляв УНІАН, 10 лютого на Львівщині сильні пориви вітрів наробили багато шкоди. Синоптики оголосили штормове попередження, зазначивши, що швидкість вітру сягатиме 30 м/с. Внаслідок буревію у багатьох містах пошкоджено житлові будинки, зупинки громадського транспорту та великі рекламні щити. Комунальні бригади у місті працювали цілодобово.