На вихідних місцями очікуються грози / Фото ua.depositphotos.com

У найближчу суботу, 1 травня, дощі в Україні продовжаться в західних і східних областях. У країні потеплішає до +23°. У неділю температура зросте ще на пару градусів, дощі захоплять всю країну, крім Запоріжжя та Криму.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожСиноптик спрогнозувала на Великдень грози та літнє тепло

Відео дня
  • Згідно з прогнозом, в Києві в суботу очікується хмарна погода з проясненнями, температура повітря вночі +9°, вдень +19°. У неділю вдень очікується +18°, а вночі потеплішає до +12°. Можлива злива.
  • У Львові в суботу вночі +10°, вдень +18°, хмарно з проясненнями, дощ. У неділю вночі +7°, вдень +20°, так само хмарно з проясненнями, дощ посилиться до зливи.
  • У Луцьку в суботу вночі +9°, вдень +16°, хмарно з проясненнями. У неділю - мінлива хмарність, гроза, вночі +7°, вдень +18°.
  • У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря +11°...+19°. У неділю - мінлива хмарність, злива але температура вночі становитиме +7°, вдень +18°.
  • У суботу в Одесі очікується хмарна погода з проясненнями, температура вночі +11°, вдень +18°. У неділю буде так само хмарно з проясненнями, можливий дощ, +11°...+16°.
  • У Харкові в суботу - хмарно з проясненнями, дощ, температура вночі +7°, вдень +20°. У неділю - дощ посилиться до зливи, +13°...+21°.
  • У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, злива, температура вночі +9°, вдень +20°. У неділю погода практично не зміниться, температура становитиме +11°...+22°.
  • У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, +11°...+22°. У неділю - без змін, але трохи потеплішає: +14°...+25°.
  • Жителям Маріуполя в суботу обіцяють практично безхмарну погоду, температура вночі +10°, вдень +19°. У неділю - погода без особливих змін. Вночі очікується +13°, вдень +19°.
  • У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура вночі +8°, вдень +21°. У неділю - мінлива хмарність, невеликий дощ. Вночі +12°, вдень +23°.
  • У Сєвєродонецьку завтра невелика хмарність, температура вночі +8°, вдень +22°. У неділю - злива, вночі +13°, вдень +23°.
Прогноз погоди в Україні на суботу, 1 травня / фото УНІАН
Прогноз погоди в Україні на неділю, 2 травня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде невелика хмарність, злива, температура до +15°. У неділю - погода практично не зміниться, тільки вночі похолодає до +4°.

У Моршині на Львівщині в суботу буде невелика хмарність, злива, вночі +10°, вдень +19°. У неділю - практично без змін, злива ослабне до легкого дощику, вночі +8°, вдень до +22°.

У Трускавці в суботу буде невелика хмарність, злива, температура до +19°. У неділю - невеликий дощ: температура вдень підвищиться до +22°, а вночі впаде до +8°.

У Сваляві завтра невелика хмарність, злива, +19°. У неділю - погода без змін, температура повітря +6°...+19°.

У Затоці в суботу - похмуро, вночі +6°, вдень +15°. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура до +13°.

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до +15°, в неділю погода практично не зміниться, вдень похолодає до +11°, а вночі температура складе +3°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: