Наслідки негоди у Чернівецькій області / фото Галини Єреміци

У Чернівецькій області внаслідок сильної нічної зливи затопило частину села Великий Кучурів неподалік обласного центру.

Читайте такожВ Україні знеструмлено 179 населених пунктів у чотирьох областях

Як повідомив голова Великокучурівської об’єднаної територіальної громади Василь Тодеренчук, негода затопила городи місцевих жителів, кілька вулиць, а також територію в центрі села поблизу місцевого ресторану.

Відео дня

За повідомленням журналістки Галини Єреміци, вранці 21 червня річка Дерелуй вийшла з берегів і затопила село. На оприлюднених журналісткою фото та відео видно, що городи місцевих жителів практично потонули під водою.

Як повідомляють у Чернівецькому гідрометцентрі, упродовж найближчих днів у області очікується продовження гроз. Напередодні у п’ятницю синоптики оголосили штормове попередження, закликавши місцевих жителів бути уважними у вихідні через різке погіршення погодних умов. Окрім того, в гідрометцентрі повідомили про ймовірність підтоплення окремих населених пунктів у зв’язку з можливим виходом води у гірських річках на заплаву.

фото Галини Єреміци
фото Галини Єреміци
фото Галини Єреміци

Як повідомляв Погода.УНИАН, протягом 21-22 червня на більшій частині території України очікується погіршення погодніх умов: грози, град і швальний вітер.