17 червня у багатьох областях України дощитиме / фото Hermann Kollinger / Pixabay

Сьогодні, 17 червня, в Україні очікуються погодні та температурні контрасти. На заході пройдуть дощі, зливи та грози, які місцями знизять температуру до +18°...+21°. Також опади очікуються в Приазов'ї та на Дніпропетровщині. На решті території збережеться суха погода з невеликою хмарністю, а стовпчики термометрів покажуть +26°...+30°. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні повсюдно очікуються дощі, зливи та грози. На Закарпатті, в Івано-Франківській, Львівській та Тернопільській областях температура не підніметься вище +18°...+21°. На решті території очікується +22°...+25°.

На півночі України буде дуже тепло та сухо. Тут очікується невелика хмарність, а температура впродовж дня підніметься до +28°.

Відео дня

На сході дощі, місцями з грозами, очікуються в Донецькій і Луганській областях. На Харківщині - ймовірність опадів мала. Температура буде в межах +24°...+27°.

У центральній частині України прогнозується переважно суха погода з невеликою хмарністю, лише в Дніпропетровській області ймовірні дощі. Стовпчики термометрів тут покажуть +26°...+30°.

На півдні України також буде переважно суха погода, крім Запорізької області, де очікуються невеликі дощі. Повітря прогріється до +25°...+29°.

17 червня у більшості областей України буде дуже тепло / фото УНІАН

Прикмета погоди 17 червня

17 червня - Митрофана. Якщо вітер дме з півночі - буде погана погода.

Вас також можуть зацікавити новини: