Сьогодні та завтра в Україні місцями будуть дощі / фото Nicky, Pixabay

На вихідних в Україні дещо підвищиться атмосферний тиск. У деяких регіонах пройдуть дощі, подекуди з грозами, а температура повітря істотно не зміниться. Про це свідчить прогноз Укргідрометцентру.

Зокрема, за даними синоптиків, сьогодні у південній частині, східних, більшості центральних областей та на Сумщині очікуються невеликі, місцями помірні дощі. На решті території без істотних опадів.

Температура вдень становитиме +12...+17°, у східних областях прохолодніше, +8...+13°. Вітер північний, 5-10 м/с.

Відео дня

Протягом 23 квітня та вночі 24 квітня в Україні буде без опадів, лише вдень 24 квітня невеликі, а на сході країни пройдуть помірні короткочасні дощі, подекуди грози.

Температура вночі становитиме +2...+8°; вдень +13...+18°, на Закарпатті повітря прогріється до +20°.

На високогір'ї Карпат вночі буде без опадів, вдень очікується невеликий дощ. Температура вночі становитиме близько "нуля", а вдень +3...+8°. Вітер у горах буде змінних напрямків, 3-8 м/с.

Потепління в Україні - прогноз синоптика

Наприкінці поточного тижня в Україні очікується потепління. За словами синоптика Наталки Діденко, температура у більшості областей підійматиметься до +12...+18 градусів.

Опади, за прогнозом синоптика, залишаться, проте їх стане менше. Зокрема, 23 квітня невеликі дощі очікуються на сході України, а також в Криму та запорізькі області.

Вас також можуть зацікавити новини: