У Києві кілька днів поспіль очікуються грози / фото УНІАН, Денис Прядко

Найближчими днями у столиці очікується зміна погоди: спека поступиться місцем дощам та грозам. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

"У наступні 5 діб по Київщині характер погоди зміниться. Температура повітря відчутно знизиться. В наступні декілька днів очікуємо дощі з грозами", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, дощитиме у Києві на вихідних, та на початку наступного тижня. Температура у столиці знизиться до +23°. У вівторок, 27 червня, очікується суха погода, у наступаного дня, 28 червня, знову опади з грозами.

Відео дня

Зміна погоди в Україні - прогноз синоптика

Про зміну погоди в Україні каже й синоптик Наталка Діденко. За її даними, 24 та 25 червня місцями очікуються грозові дощі, при грозах можливі сильні зливи та поривчастий вітер.

За її даними, вже 24 червня температура повітря знизиться на заході, а в неділю у більшості областей повітря стане явно свіжішим, +21...+26 градусів. Лише на півдні та південному сході до +26...+30 градусів.

У Києві грозові дощі очікуються завтра ввечері та місцями в неділю. "24 червня у столиці очікується +27...+29, 25 червня похолоднішає до +23 градусів", - прогнозує Наталка Діденко.

Вас також можуть зацікавити новини: