23 вересня по всій Україні буде дуже тепло / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 23 вересня, погода в Україні буде літньою. По всій країні повітря прогріється до +25°...+28°, а в деяких областях навіть до +29°...+30°. Впродовж дня буде сухо й трохи хмарно, а ввечері на захід країни почнуть заходити опади, можливі грози. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході країни стовпчики термометрів покажуть +25°...+29°. Протягом дня очікується невелика хмарність. У Волинській області ближче до вечора ймовірні грози.

На жителів півночі України чекає комфортне тепло, +25°...+28°. Без опадів.

Відео дня

Не менш комфортна температура буде і на сході країни, де повітря прогріється до +26°...+27°. Тут також очікується суха погода з невеликою хмарністю.

У центральній частині України тепло розподілиться нерівномірно. На полтавщині та Черкащині, а також в районі Дніпра буде від +25° до +27°, а на решті території температура підніметься до +29°.

Така ж ситуація буде і на півдні країни. В Одеській області - близько +24°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +27°...+30°.

23 вересня в Україні буде невелика хмарність / фото УНІАН

Прикмети погоди 23 вересня

Якщо вітер північно - західний, то зима буде сувора, а південно-східний - тепла. Якщо багато горобини - осінь заплаче дощами, а зима - морозами. 

Вас також можуть зацікавити новини: