У Києві 21 листопада температура повітря - близько 0°C / фото Kim Goor, Pixabay

У Михайлів день, 21-го листопада, до України прийде південний циклон. Тому очікуються дощ та мокрий сніг, ожеледиця, ожеледь та рвучкий вітер.

Про це у своєму Телеграм-каналі попередила синоптик Наталка Діденко. На заході та сході України у понеділок - переважно хмарно, без особливих опадів.

Також очікуються температурні контрасти по країні - на заході та півночі від -2°C до +2°C, у центральних областях +8...+14°C (на Вінниччині близько нуля), у східних областях +10...+18°C, на півдні +15...+20°C.

Відео дня

У Києві 21 листопада ймовірний і мокрий сніг, й льодяний дощ, і дощ. Температура повітря - близько 0°C.

Синоптик додала, що завтра й справді очікуються складні погодні умови. Крім того, у понеділок Землю накриють магнітні бурі:

"Тобто погода - складна. А ще й завтра прогнозуються магнітні бурі".

Мапа погодних умов в Україні на 21 листопада 2022 року

Магнітні бурі у листопаді

Як повідомлялося, магнітна буря триватиме чотири дні з 19 по 22 листопада. Сонячна активність 20 листопада буде високою, в інші дні буря буде слабкою. Наступна і остання цього місяця слабка дводенна буря очікується 25 і 26 листопада. 

Магнітні бурі у листопаді 2022 / інфографіка УНІАН

Довідка. Магнітні бурі - це збурення магнітного поля Землі, викликані спалахами на Сонці. Такі коливання можуть негативно впливати на роботу систем зв'язку, а також людське здоров'я. Навіть невелике підвищення активності може відбитися на здоров'ї.

Вас також можуть зацікавити новини: