У неділю Україну знову накриють дощі / Фото ua.depositphotos.com

Найближчої суботи, 3 квітня, Луцьк, Чернівці, Сімферополь та Харків накриють дощі. На решті території вигляне сонце. Температурний максимум складе +14° - на півдні. На решті території температура коливатиметься в межах +9°...+10°. У неділю - місцями похолодає +7°. Дощі пройдуть практично у всіх областях, крім Хмельниччини, Вінниччини, Черкащини та Полтавщини.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожДощ та сніг: в Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на перші дні квітня

Відео дня
  • Згідно з прогнозом, в Києві в суботу очікується мінлива хмарність, температура повітря вночі +1°, вдень +10°. У неділю погода практично не зміниться, тільки додасться дощ.
  • У Львові в суботу вночі -2°, вдень +9°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі -3°, вдень +8°, мінлива хмарність, дощ.
  • У Луцьку в суботу вночі -1°, вдень +10°, мінлива хмарність, злива. У неділю - мінлива хмарність, злива ослабне до невеликого дощу, вночі -1°, вдень +9°.
  • У Вінниці в суботу буде хмарно, температура повітря +1°...+10°. У неділю вигляне сонце, температура вночі -1°, вдень +10°.
  • У суботу в Одесі очікується хмарна погода з проясненнями, температура вночі +3°, вдень +14°. У неділю очікується дощ, +4°...+9°.
  • У Харкові в суботу - хмарно з проясненнями, дощ, температура вночі +1°, вдень +10°. У неділю - хмарно, 0°...+10°.
  • У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, температура вночі +1°, вдень +12°. У неділю - злива, температура становитиме +2°...+9°.
  • У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, дощ, +2°...+9°. У неділю трохи потеплішає: +5°...+15°, злива.
  • Жителям Маріуполя у суботу обіцяють хмарну погоду, температура вночі +1°, вдень +10°, невеликий дощ. У неділю - трохи похолодає і дощ посилиться. Вночі очікується + 4°, вдень +9°.
  • У Краматорську в суботу буде хмарно, температура вночі 0°, вдень +9°. У неділю вночі +2°, вдень +9°, злива.
  • У Сєвєродонецьку завтра похмуро, невеликий дощ, температура вночі -1°, вдень +10°. У неділю вночі +2°, вдень +11°, злива.
Прогноз погоди в Україні на 3 квітня / фото УНІАН
Прогноз погоди в Україні на 4 квітня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, очікується невеликий сніг з дощем, температура до +4°. У неділю очікується хмарна з проясненнями погода, температура вночі -9°, вдень +3°.

У Моршині на Львівщині в суботу буде хмарно з проясненнями, вночі -1°, вдень +10°. У неділю - невелика хмарність, вночі -4°, вдень до +9°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, температура до +10°. У неділю трохи похолодає: температура вдень підвищиться до +8°, а вночі впаде до -5°, злива.

У Сваляві завтра хмарно з проясненнями, +10°. У неділю - невелика хмарність, температура повітря -4°...+9°.

У Затоці в суботу - невелика хмарність, вночі +3°, вдень +12°. У неділю - похмуро. Температура до +9°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, невеликий дощ, температура до +11°, в неділю погода не зміниться, вночі +4°, а вдень трохи похолодає до +8°. 

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: