З 14 червня в Україні потеплішає / фото Pixabay

Похолодання, яке останнім часом накрило Україну, триматиметься ще сьогодні та завтра. Згодом стовпчики термометрів поповзуть вгору. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко. За її словами, підвищення температури очікується з 14 червня. 

"Надалі, з середи, градуси набиратимуть обертів у бік підвищення", - прогнозує синоптик.

За її даними, загалом впродовж тижня у більшості областей України очікується  тепла та навіть дуже тепла погода.

Відео дня

Нагадаємо, Наталка Діденко каже, 13 червня стане в Україні перехідним днем "від холодяки, яка охопила багато регіонів України, до нарешті відновлення літнього тепла". За її прогнозом, завтра на сході, в центрі та на півдні України повітря прогріється до +20...+26 градусів. У північних областях буде +16...+20, а на заході України очікується найпрохолодніша погода - лише +12...+18 градусів.

Погода на тиждень

Водночас синоптик Ігор Кібальчич менш оптимістичний у прогнозах. За його даними, у першій половині поточного тижня на більшій частині території України очікується нестійка погода з дощами, грозами та посиленням вітру. 

"Температурний фон протягом тижня виявиться близьким до норми, хоча в окремі дні через хмарність денний прогрів може бути ослабленим", - прогнозує фахівець.

Вас також можуть зацікавити новини: