Сьогодні в Україні буде багато гроз / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 24 червня, погода в Україні почне змінюватися. На зміну спеці в західні та північні області прийде довгоочікуване похолодання. На решті території поки що буде +28°...+34°. Також практично по всій країні брязкатимуть грози, місцями пройдуть дощі та зливи. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України температура впаде до комфортних +22°...+27°. Найсвіжіше буде у Львівській області, а найвища температура збережеться на Закарпатті. Очікується невелика хмарність, у більшості областей - грози, місцями - дощі.

На півночі України також місцями очікуються грози. Температура знизиться, але не так сильно, як на заході - буде від +25° до +29°. 

Відео дня

У східних областях пройдуть дощі, але на температуру вони ніяк не вплинуть - буде +28°...+30°.

У центральній частині України теж буде дуже спекотно. Тут стовпчики термометрів покажуть розпечені +28°...+34°. Очікуються грози, у Дніпропетровській області - дощі.

На півдні сьогодні буде сонячно та спекотно. Температура підніметься до +27°...+31°, невеликі дощі можливі лише в Запорізькій області.

24 червня на заході та півночі України спека ослабне / фото УНІАН

Прикмети погоди 24 червня

24 червня - Варфоломія і Варвари. З цього часу починає стає коротшим день. Варфоломій і Варвара день вкрали, а до ночі додали.

Вас також можуть зацікавити новини: