На вихідних в Україні знову вдарять морози / фото Daniel Büscher / Pixabay

На вихідних, 20 та 21 січня, в Україні переважатимуть повітряні потоки з північного заходу. У більшості областей очікується хмарна погода часом з опадами та зниження температури. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Сьогодні у південній частині, східних та Дніпропетровській областях очікується мокрий сніг та дощ, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь. Температура протягом доби від 1° морозу до 4° тепла, а в Криму 2-7° тепла.

На решті території вдень без істотних опадів, а стовпчики термометрів покажуть 0-5° морозу.

Відео дня

В неділю, за даними синоптиків, по всій Україні, окрім південної частини, пройде невеликий сніг. В понеділок вже буде без опадів.

Морози посиляться. Температура вночі -4°...-9°, у Карпатах, 22 січня і на північному сході країни похолоднішає до -11°...-16°. На Сумщині - вночі до -20°. Вдень по Україні очікується -1°...-6°, а на півдні та крайньому заході країни буде близько 0°.

На дорогах, крім Криму та Приазов'я, очікується ожеледиця. Вітер буде північно-західний з переходом на південний, 5-12 м/с.

Похолодання в Україні

Про похолодання в Україні найближчими днями каже й відомий синоптик Наталка Діденко. За її даними, найближче підвищення температури очікується лише 24 січня. Але й воно триватиме недовго - орієнтовно з 28 січня в Україні очікується чергове зниження температури.

Вас також можуть зацікавити новини: