Сьогодні в Україні буде холодно / Фото УНІАН

Сьогодні, 20 січня, в Україні похолоднішає. Температура знизиться по всій країні, проте в більшості областей все ще буде вище нуля градусів. На півдні, південному сході, сході, а також у Сумській області очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу. Про це свідчить прогноз Погода УНІАН.

На заході України сьогодні переважно буде невелика хмарність. Стовпчики термометрів протягом дня покажуть -1°...+3°. Істотних опадів не передбачається, проте на північному заході можливий невеликий сніг.

Жителів північної частини України чекає похмура і холодна погода. Тут температура вдень виявиться не вище -3°...+1°. Буде сухо, тільки в Сумській області очікується сніг.

Відео дня

Похмура погода чекає і на жителів східних областей України, проте тут буде тепліше. Впродовж дня в Харківській області очікується близько "нуля", а в Донецькій і Луганській повітря прогріється до +5°...+6°.

У центральній частині України буде хмарно з проясненнями. Без опадів, а температура очікується від -1° до +2°.

На півдні сьогодні сніжитиме, а при підвищенні температура сніг буде мокрим або з дощем. Тут повітря прогріється до +1°...+3°, а в Криму стовпчики термометрів піднімуться до +7°.

20 січня температура в Україні знизиться / фото УНІАН

Прикмети погоди 20 січня

Якщо 20 січня опівдні буде ясне сонце - настане рання весна. Якщо буде заметіль, то вся Масляна буде в хуртовинах.

Вас також можуть зацікавити новини: