Наприкінці тижня в Україні потеплішає / фото pixabay

Погода на вихідних, 5 і 6 лютого, буде нестабільною. У суботу все ще очікуються морози до -10°...-12° та періодичні дощі зі снігом. У неділю погода зміниться, стовпчики термометрів поповзуть вгору, по всій країні вдень буде вище нуля, а опади - лише в окремих областях.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі -5°, вдень +2°, мокрий сніг. У неділю вночі очікується 0°, а вдень - до +2°, невелика хмарність.

Відео дня

У Львові в суботу вночі 0°, вдень +2°, невелика хмарність, мокрий сніг. У неділю вночі -1°, вдень +3°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Луцьку в суботу вночі +1°, вдень +3°, невелика хмарність, мокрий сніг. У неділю - хмарно проясненнями, вночі -1°, вдень +3°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність, мокрий сніг. Температура повітря -3°...+2°. У неділю температура буде -2°...+2°, хмарно з проясненнями.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі 0°, вдень +5°. У неділю - невелика хмарність, -1°...+6°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме -8°, вдень -4°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть -3°...+1°, невелика хмарність, сніг.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі -7°, вдень -2°. У неділю температура становитиме -1°...+1°, похмуро, суцільна хмарність.

У Сімферополі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, -6°...+1°, мокрий сніг. У неділю - невелика хмарність, -1°...+2°, дощ зі снігом.

Жителів Маріуполя в суботу чекає суцільна хмарність, температура вночі -4°, вдень -1°. У неділю вночі очікується -1°, вдень +1°, хмарно з проясненнями, дощ.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі -4°, вдень -7°. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі -3°, вдень +2°, невеликий сніг з дощем.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -10°, вдень -4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура складе -5°, вдень +1°, невеликий сніг.

Погода в Україні 5 лютого / фото УНІАН
Погода в Україні 6 лютого / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, сніг, температура вночі -3°, вдень до +1°. У неділю вночі температура становитиме -7°, вдень стовпчики термометрів покажуть -2°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде невелика хмарність, вночі 0°, вдень +5°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура складе -1°...+4°.

У Трускавці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до +5°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура 0°...+5°.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненнями, сильний сніг з дощем, до +1°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, -5°...+1°, сніг.

У Затоці в суботу - хмарно з проясненнями, вночі 0°, вдень +5°. У неділю - невелика хмарність, температура 0°...+6°.

У Бердянську в суботу буде невелика хмарність, температура до 0°. У неділю - невелика хмарність, температура 0°...+2°, дощ.

Слідкуйте за новинами погоди в Telegram-каналі Погода УНІАН.

Вас також можуть зацікавити новини: