Найближчий тиждень в Україні буде сонячним / фото rihaij / Pixabay

Найближчий тиждень в Україні буде дуже теплим, сонячним і переважно сухим. Вересень завершиться майже літнім теплом, а з 1 жовтня погода в країні почне змінюватися: хмарності побільшає, а температура знизиться.  Про це свідчать дані Погода УНІАН

На початку тижня невеликі дощі можливі місцями тільки на заході країни, +21°...+26°. На решті території 25 вересня буде тепло, сухо і сонячно, +24°...+30°.

25 вересня тільки на заході України буде похмуро / фото УНІАН

З вівторка, 26 вересня, практично по всій Україні встановиться суха, ясна і безхмарна погода з великою кількістю сонця. Температура в більшості областей підніметься до +24°...+27°, місцями в центральних областях, на сході та півдні буде +28°...+30°.

Відео дня
26 вересня в Україні буде тепло і сонячно / фото УНІАН

У середу, 27 вересня, в Україні триватиме ясна і безхмарна погода. Температура залишиться практично без змін, +23°...+29° по всій країні.

27 вересня по всій Україні буде ясно і тепло / фото УНІАН

У середині тижня, 28 вересня, температура в Україні залишиться без змін, +23°...+29°. На півдні, південному заході і в Прикарпатті побільшає хмарності.

28 вересня в деяких районах України буде невелика хмарність / фото УНІАН

Перед вихідними, 29 вересня, погода в Україні суттєво не зміниться. Температура як і раніше триматиметься на рівні +23°...+29°, а в більшості областей збережеться ясна і безхмарна погода.

29 вересня погода в Україні буде теплою і з великою кількістю сонця / фото УНІАН

В останній день вересня температура в Україні трохи знизиться. На заході буде +20°...+24°, на півночі і сході +25°...+26°, а в центральних і південних областях буде не вище +28°.

30 вересня температура в Україні трохи знизиться / фото УНІАН

З приходом жовтня сонця в Україні стане менше. На заході можливі невеликі дощі, а температура там знизиться до +17°...+19°. На решті території країни1 жовтня також очікується деяке похолодання. На півночі України температура не підніметься вище + 20°...+21°. У центральній частині буде від +21° до +25°. Не вище +25° буде і на сході України. На півдні країни традиційно буде найтепліше, +24°...+27°.

1 жовтня погода в Україні помітно зміниться / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: