Лідер Партії регіонів Віктор ЯНУКОВИЧ заявляє, що найближчим часом з’їзд цієї політичної сили вирішить подальшу партійну долю секретаря Ради національної безпеки та оборони України Раїси БОГАТИРЬОВОЇ. Про це він сказав в інтерв’ю “5-му каналу”, коментуючи перехід Р.БОГАТИРЬОВОЇ на роботу в РНБО.

"Є людський фактор, і в даному випадку він спрацював. Можливо, збіг обставин. Тобто є людина з окремою позицією. Ми не давали на це згоди, і як відреагує партійна організація, потім з’їзд, це неважко передбачити", - сказав В.ЯНУКОВИЧ.

При цьому він зазначив, що посада секретаря РНБО є "суто технічною".

Відео дня

"Можливо, їй (Р.БОГАТИРЬОВІЙ) доведеться ще робити вибір, чи відстоювати свої політичні переконання, чи погодитися з тою політикою, яку проводить Президент ЮЩЕНКО. Час прийде, ми побачимо і отримаємо на це питання відповідь", - цитує В.ЯНУКОВИЧА “Українська правда”.

Він також зазначив, що Р.БОГАТИРЬОВА "чесно працювала у фракції, у парламенті" і до неї "не було питань".

"Ми з повагою до неї ставилися, і зараз ця повага збереглася у людських стосунках... Незалежно від того, як будуть розвиватися подальші події, людські стосунки у нас будуть нормальні. Життя продовжується. До речі, так, як і людські стосунки в нас є і з нашими опонентами. Я не скажу, що з усіма, але з багатьма. Ми ж не кидаємося одне на одного, а розмовляємо, як люди. Хоча маємо різні політичні переконання", - сказав В.ЯНУКОВИЧ.