Закріплення курсу не гарантує нам безбідну старість і щасливе життя, каже Кива

Зміни до Конституції України, ухвалені Верховною Радою в четвер за поданням президента, є популістичними й вони не покращать рівень життя українців, стверджує лідер Соціалістичної партії України Ілля Кива.

Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті партії.

"Парламент використовують як передвиборний механізм для обману звичайних людей. Коли немає реальних економічних, соціальних чи геополітичних здобутків - дістають з рукава обіцянки і ефемерні поняття - все те, що помацати не можна: Томос, мова. Тепер курс на ЄС і НАТО", - сказав голова політсили, повідомляє прес-служба СПУ.

Відео дня

Читайте такожКива представив свою передвиборчу програму під назвою «Генеральний формат»

Політик зазначив, що людям замилюють очі перспективами, а за фактом ніяких поліпшень якості життя не відбувається.

"Нам обіцяють гідне життя в далекому майбутньому, замість того, щоб уже зараз піднімати рівень зарплат і пенсій, знижувати ціни на продукти і тарифи ЖКГ. Багато хто просто не доживе до моменту, коли рівень життя в країні стане європейським, а армія відповідатиме стандартам НАТО", - наголосив він.

Також Ілля Кива переконаний, що влада піднесе сьогоднішнє рішення, як "велике" досягнення і "остаточне прощавай" Росії.

"Необхідно розуміти, нам з вами не стане легше жити після сьогоднішнього «великого», а його саме так будуть нам з вами підносити, рішення українського Парламенту. Це все пусті балачки! Закріплення курсу не гарантує нам безбідну старість і щасливе життя. Не запрацюють заводи і люди не повернутися із заробітків назад в Україну, поки ми не позбудемося злодійської влади та не почнемо будувати нове, сильну державу всередині нашої країни", - підсумував лідер СПУ.