Головний офіс БПП знаходиться в самому центрі Києва / фото pravda.com.ua

Керівництво партії «БПП – Солідарність» за тиждень до вирішального голосування несподівано викликало весь партійний актив Київської обласної організації на килим.

Журналісти програми "Гроші" розповіли, про що ж говорили на таємному з'їзді «БПП – Солідарності» з активом Київської області.

Читайте такожРосія хоче видавати паспорти жителям "ЛДНР" за спрощеною процедурою після іншого туру президентських виборів - росЗМІ

Головний офіс БПП знаходиться в самому центрі Києва навпроти Києво-Печерської Лаври. Зараз тут ще й один з головних штабів передвиборної компанії президента. Під кінець робочого дня в середу під офісом зібралися безліч елітних авто.

За даними журналістів "Грошей", в офіс приїхав Ярослав Діденко, депутат Київради" та куратор столичного будівельного бізнесу. Він зустрічається з Георгієм Ясинським - власником одного з самих елітних агентств нерухомості Києва. Там же знаходиться Микола Негрич - відомий київський забудовник, А також Вадим Столар, якому довірили виборчу компанію президента.

За даними інсайдерів, столичну команду Порошенка збирали, щоб "дати прочухана" за погану роботу в першому турі виборів.

Всі подробиці дивіться у сюжеті "Грошей".