REUTERS

Президент України Володимир Зеленський прийняв запрошення президента Франції Еммануеля Макрона здійснити візит у Париж. Про це 31 травня поінформував сайт Адміністрації президента України.

Ідеться про візит "найближчим часом". В АП зазначили, що про прийняття Зеленським запрошення Макрона стало відомо після зустрічі 31 травня українського президента та міністра закордонних справ Франції Жана-Іва Ле Дріана.

Читайте такожУ Трампа та Меркель обговорили російську агресію в Україні

Відео дня

"Президент України подякував Франції за послідовну підтримку суверенітету, незалежності та територіальної цілісності нашої країни. Володимир Зеленський також заявив, що солідарність Франції з Україною як партнера в нормандському форматі та в різних міжнародних групах і організаціях украй необхідна для збереження безпеки та відстоювання норм і принципів міжнародного права на континенті", – ідеться в повідомленні Адміністрації Президента України.

Як повідомляв УНІАН, після публікації даних екзит-полу представники команди Зеленського повідомили, що Макрон привітав його з перемогою на виборах.

24 квітня російський пранкер Вован (Володимир Кузнєцов) опублікував нібито запис розмови Макрона з фальшивим Зеленським. В адміністрації Макрона відмовилися коментувати Reuters запис пранкерів, зазначивши, що не підтверджують і не заперечують його автентичності.