телевидение / slon.ru

Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті Концерну РРТ.

За повідомленням КРРТ, протягом останніх чотирьох місяців «Зеонбуд» «постійно порушує умови договору з Концерном РРТ в частині розрахунків за надані послуги».

"Станом на 23 березня «Зеонбуд», незважаючи на попередження про тимчасове припинення надання послуг, яке було надіслано ще 6 березня, не розрахувався з Концерном РРТ за надані послуги у 2014-2015 роках." - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожВ зоні АТО відновили мовлення українських каналів

"Оскільки до 23 березня 2015 року не відбулось навіть часткового погашення боргу, Концерн РРТ вимушений з 09:00 24 березня 2015 року призупинити надання послуг ТОВ «Зеонбуд» на усій території України, за винятком Донецької та Луганської областей на територіях підконтрольних Українській владі", - зазначають в КРРТ.

В концерні нагадали, що основною умовою безперервного та якісного надання телекомунікаційних послуг є необхідність своєчасної оплати за них. Не отримуючи кошти у належних обсягах підприємство не може своєчасно розраховуватись з енергопостачальними організаціями, які, в свою чергу, змушені відключати від енергоживлення об’єкти Концерну РТТ.