Дмитро Разумков / фото УНІАН

Відвідини та переговори українських політиків 17 липня в Європарламенті не були офіційними від держави України.

Про це в ефірі програми "Право на владу" на каналі "1+1" сказав лідер пропрезидентської партії "Слуга народу" Дмитро Разумков. Він зазначив, що візит Віктора Медведчука до Страсбурга має бути розглянутий Генпрокуратурою України.

"Щодо генерального прокурора. На жаль, у нас такої можливості зараз немає. Упевнений, що після 21-го (липня) у новому парламенті така можливість у нас з'явиться. Але для цього й прокурора, напевно, треба змінити", - сказав Разумков.

Відео дня

Читайте також"Він нам не потрібен": у Зеленського висловилися про зв'язки з Медведчуком

Нагадаємо, 17 липня Європарламент відвідали щонайменше дві делегації – одна на чолі з експрезидентом і лідером партії "Європейська солідарність" Петром Порошенком, інша - голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука.

У пресслужбі ОПЗЖ повідомили, що Медведчук на засіданні Європарламенту презентував "мирний план – план-концепцію врегулювання кризи на південному сході України".

"Наш план-концепція має кілька основних засад, і фундаментом його є те, що поставлене головне стратегічне завдання – це повернути людей, а не території… У нашому плані це називається повернути Донбас в Україну, а Україну на Донбас", – цитує партія слова Медведчука.