Сьогодні, 29 серпня, у день першого засідання Верховної Ради України нового скликання на телеканалі «1+1» стартує черговий сезон «Право на владу». Після нетривалої відпустки найпопулярніше суспільно-політичне ток-шоу повернеться з найрезонаснішими та найважливішими питаннями, які стоятимуть на порядку денному всієї країни.  

Темою першого випуску «Право на владу» стане старт нової політичної ери в Україні. Незмінна ведуча шоу Наталія Мосейчук разом з журналістами, політиками та експертами обговорять, чи виправдає сподівання українців Верховна Рада 9-го скликання та як скористаються владою нові політики.

До студії запрошені: перший Президент України Леонід Кравчук, генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, шеф-редактор інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна, журналіст Дмитро Гордон, головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов, редактор інтернет-ресурсу Newsroom Тетяна Ніколаєнко, голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія, лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук, народний депутат від ВО «Батьківщина» Сергій Власенко,  народний депутат від партії «Слуга народу» Олександр Скічко та інші.

Відео дня

Дивіться новий випуск шоу «Право на владу» вже сьогодні о 22.30.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на Facebook-сторінці програми або на сайті проекту.