Петро Порошенко хоче повернути собі владу / фото УНІАН

Політичний аналітик Олександр Кочетков вважає, що колишній президент Петро Порошенко має бажання і необхідність повернути собі владу.

У екс-президента є ресурси для повернення влади, однак приводи для заворушень може дати тільки нова влада, розповів експерт під час чату на Главреді, коментуючи інформацію про "путч від Порошенка".

Співрозмовник повідомив, що в оточенні колишнього українського лідера "постійно йдуть розмови про повернення влади будь-яким шляхом".

Відео дня

Читайте такожПолітолог розповів, як Порошенко саботував політику Зеленського

"У Порошенка є бажання. У нього є необхідність, тому що він не хоче бути підслідним. І у нього є ресурси - фінансові, інформаційні, організаційні. Але приводи для заворушень може дати тільки нова влада", - заявив він.

Кочетков вважає, що якщо дії нової влади будуть настільки успішними, як вона обіцяє, громадяни самі розженуть будь-який путч, навіть без допомоги силовиків.

Нагадаємо, на першому засіданні Верховної Ради IX скликання нардеп від партії президента Володимира Зеленського Слуги народу Єлизавета Богуцька "засвітила" переписку, в якій говориться, що Петро Порошенко готує переворот. Пізніше народна обраниця повідомила, що спеціально показала листування фотографам.