Тищенко спочатку просто мовчав і посміхався / фото УНІАН

Народний депутат від фракції Слуги народу Микола Тищенко уникнув питання про те, чи є справжньою опубліковане в ЗМІ нібито його листування з пранкером Джокером.

Читайте такожТер носа і поводився як Добкін: Тищенка заскочили за дивними маневрами на засіданні ВР (відео)

Як повідомляє НВ, Тищенкові поставили запитання: чи підтверджує він справжність листування, чи викликали його до НАБУ, чи говорив з ним президент Володимир Зеленський? Однак нардеп спочатку просто мовчав і посміхався, а потім почав говорити про роль журналістів.

Відео дня

«Я принципово не піду і буду слухати ваші питання. Хочу з журналістами поговорити. Я люблю всіх журналістів. І хочу, щоб ви знали: журналісти — найважливіша професія для нас, політиків. Найважливіша позиція журналістів — відстоювати думку народу. Народ вимагає змін, тому команда Слуги народу взялася за зміну країни».

На початку листопада в ЗМІ було опубліковане нібито листування пранкера Джокера з українськими народними депутатами, зокрема з Тищенком. Пранкер, зокрема, спілкувався від імені генерального прокурора Руслана Рябошапки.

Тищенко нібито говорив про невдоволення ситуацією у фракції Слуги народу(«зрадник на зраднику») і нарікав на те, що політична кар'єра і скандали в ЗМІ «вбивають його ім'я».