Арахамія закликав боротись з "місцевими князьками" та тиском на правоохоронців / УНІАН

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія закликав народних депутатів фракції, які бувають у регіонах, викривати епізоди змови місцевих еліт з Києвом та звертатись до правоохоронців.

Читайте такожАрахамія прогнозує ухвалення в першому читанні проекту про легалізацію казино до кінця року

Як повідомляє «Українська правда» відповідну заяву він зробив під час брифінгу 21 листопада. Глава фракції навів приклад із власного досвіду:

Відео дня

«Я приїзжаю в Миколаїв, зустрічаюсь в очільника ОДА на нараді з силовиками і кажу: якщо хтось вам з Києва буде дзвонити і казати, туди не ходи, це не роби, це не розслідуй, телефонуйте особисто мені, і ми їх трахнемо як слід...

Ця феодальна країна, де місцеві князьки кажуть, ми в Києві домовились, занесли комусь і нас не можна чіпати – цього вже не буде», – зазначив він.

«Тому я кажу, всі депутати, які їздять в регіони, повинні цю інформацію збирати, приїзжати і доповідати. Навіть якщо це не їхні повноваження, хай пишуть запити в правоохоронні органи», – вказав Арахамія.

Нагадаємо, у "Слузі народу" після виключення з фракції двох нардепів (Антона Полякова та Анни Скороход) вирішили розробити "Кодекс поведінки".

Крім того, "Слуга народу" пропише у положенні про фракцію можливість призупинення членства у ній.