/ УНІАН

Про це йдеться у його декларації про доходи, яку він надав народним депутатам у ВР, повідомляє «Українська правда».

У графі доход він вказав 2,163 мільйони гривень, з них заробітна плата склала 157 тисяч, дивіденди 200 тисяч, страхові виплати 5 тисяч. Найбільшу суму – 1,8 млн – Білоус отримав від відчуження майна.

Фото: УП

Водночас дружина Білоуса за 2014 рік отримала 133 тисячі доходу.

Відео дня

У власності Білоуса земельна ділянка площею 1300 кв. метрів у елітному селі Плюти (Обухівський район) під Києвом, будинок на Франківщині – 249 кв. метрів, у графі квартири він вказав незавершене будівництво у тих самих Плютах - 570 кв. метрів.

Читайте такожГолова фіскальної служби Білоус подав у відставку і Кабмін прийняв її

У його дружини є земельна ділянка у Вишгородському районі Київщини - 900 кв. метрів, а також квартира у Києві розміром у 94,7 кв. метрів.

Фото: УП

Білоус також задекларував 4 автомобілі – Nissan, Mercedes, Ford, Audi та мотоцикл. У його дружини один Mercedes.

У графі "Сума коштів на рахунках у банка" Білоус вказав, що тримає у банку 3 млн гривень. Водночас у графі "вкладених у звітному році" значиться майже 5 мільйонів. Незрозумілим залишається, чому друга сума перевищує першу. Його дружина також тримає 2 млн грн у банку.

Фото: УП

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила постанову про призначення Ігоря Білоуса головою Фонду державного майна України (№2882). За це рішення проголосували 258 народних депутати із 334 зареєстрованих у сесійній залі.