Наступного тижня вийде перший номер газети "Слуга народу" / фото УНІАН

Наступного тижня вийде перший примірник газети "Слуга народу", планується запуск інтернет-каналу партії та оновлення сайту.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час виступу на третьому етапі четвертого з’їзду партії "Слуга народу" повідомила заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"У нас почав роботу Громадський хаб, де будуть постійні зустрічі з громадськими організаціями. Перша публічна зустріч - 29 лютого. Також сьогодні фактично запрацював повноцінного наш центр освіти та розвитку. Зараз, в ці хвилини... відбувається навчання для перших новообраних депутатів від "Слуги народу" - не народних депутатів, а громад і голів ОТГ, для них навчання буде два дні", - повідомила вона.

Відео дня

Крім того, додала парламентарій, виникла ідея створити певний інформаційний хаб, аби члени партії могли повноцінно комунікувати з виборцями та між собою.

"Ми плануємо також створити комунікаційний кабінет, який буде складатися з фахівців з комунікацій. Також роботу буде курувати заступник голови партії з питань комунікацій", - зазначила Кравчук.

Читайте також"Слуга народу" вирішила брати активну участь у місцевих виборах 2020 року

Серед іншого, вона також повідомила, що наступного тижня вийде друком перший примірник газети "Слуга народу".

Вона висловила сподівання, що газета буде розповсюджуватися не лише через "Укрпошту", але і через осередки, які партія матиме по всій країні.

У газеті, пояснила Кравчук, будуть публікації про голосування фракції «Слуга народу», плани партії, реформи, депутатів тощо.

Кравчук також повідомила, що буде оновлено сайт партії, зокрема, додано англомовну версію.

"Через сайт партії ми будемо збирати заявки і на кандидатів на місцеві вибори, і на прихильників, і на волонтерів", - зазначила вона.

Крім того, на сайті має бути створено окремі кабінети для кожного народного депутата з "віртуальними приймальнями".

"Напевно, ви вже встигли прочитати в новинах про те, що ми плануємо запустити навіть свій інтернет-канал", - додала депутат і зауважила, що в тестовому режимі це інтернет-телебачення мають запустити у березні.

Зокрема, планується "імпровізована студія" в кулуарах парламенту та виїзди в регіони.

"До речі, деякі наші народні депутати в минулому були журналістами, тому вони можуть також підключатися", - сказала Кравчук.

Для кожного з народних депутатів планується підготувати відео-візитку.