Гончарук стверджує, що не писав заяву про звільнення \ фото УНІАН

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук наголошує, що «станом на цю хвилину» не писав заяву про відставку з посади. 

Читайте такожЗаяви від Гончарука про відставку наразі не надходило - Разумков

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив на прес-конференції в Києві.

Відео дня

«Я жодних заяв станом на цю хвилину не писав. Також багато знаю, чув. Очевидно, що у нас будуть з цього приводу консультації з президентом і з парламентом. Станом на сьогодні я більше нічного коментувати не хочу», - зауважив Гончарук.

Як повідомляв УНІАН, раніше низка українських ЗМІ з посиланням на джерела у владних колах повідомили про можливе призначення Тігіпка на посаду прем'єр-міністра замість Олексія Гончарука. Також повідомлялося, що питання щодо призначення нового прем’єра хочуть вирішити у найближчі два тижні. Сам Зеленський заявив журналістам, що зустрічався з бізнесменом, колишнім віце-прем'єр-міністром – міністром соціальної політики (2010-2012 роки) Сергієм Тігіпком.

26 лютого Гончарук відповів на чутки про відставку. За його словами заяву про відставку він не писав і з президентом цю тему не обговорював. "Уряд працює у нормальному звичному режимі... Для мене звична вже поява подібної інформації в ЗМІ. Ні, ніяких заяв я, звісно, не писав. З президентом відповідних тем не обговорював", - заявив він.