Гончарук заявляє, що заяву про відставку не писав / фото УНІАН

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявляє, що заяву про відставку не писав і з президентом цю тему не обговорював.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час брифінгу за результатами засідання уряду.

"Уряд працює у нормальному звичному режимі... Для мене звична вже поява подібної інформації в ЗМІ. Ні, ніяких заяв я, звісно, не писав. З президентом відповідних тем не обговорював. Сергія Тігіпка я дійсно бачив, я з ним зустрічався, як і з багатьма іншими насправді. Я за останній місяць подивився близько 20 осіб, нам дійсно потрібно підсилення радниками, можливо, навіть на якусь посаду в уряді людьми, які дуже добре розуміють, що таке промисловість. Тому спілкування у мене було з багатьма людьми", - сказав Гончарук.

Відео дня

Читайте такожРівень довіри українців до уряду та прем’єра Гончарука суттєво знизився - опитування

Раніше низка українських ЗМІ з посиланням на джерела у владних колах повідомили про можливе призначення Тігіпка на посаду прем'єр-міністра замість Гончарука.

Своєю чергою, у прес-службі президента агентству УНІАН відмовились коментувати інформацію щодо можливих кадрових ротацій в уряді.

Нагадаємо, раніше низка українських ЗМІ з посиланням на джерела у владних колах повідомили про можливе призначення Тігіпка на посаду прем'єр-міністра замість Олексія Гончарука.

Також повідомлялося, що питання щодо призначення нового прем’єра хочуть вирішити у найближчі два тижні.

Сам Зеленський заявив журналістам, що зустрічався з бізнесменом, колишнім віце-прем'єр-міністром – міністром соціальної політики (2010-2012 роки) Сергієм Тігіпком.