Повідомлення про подану заяву розмістили на офіційній сторінці суду / фото УНІАН

В Кабінеті міністрів заявляють, що інформація про нібито подану прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком заяву в Окружний адмінсуд Києва не відповідає дійсності.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Кабінету міністрів.

Читайте такожЗеленський пропонує відправити Гончарука у відставку і призначити прем’єром Шмигаля – джерело

Відео дня

«Інформація про нібито подану заяву в Окружний адміністративний суд міста Києва прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком не відповідає дійсності. Вся інформація про діяльність прем‘єр-міністра України публікується на офіційних ресурсах уряду та сторінках глави уряду в соціальних мережах», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше сьогодні, 3 березня, прес-служба Окружного адміністративного суду Києва на своїй сторінці у Facebook повідомила, що прем’єр-міністр Гончарук просить суд заборонити голові Верховної Ради Дмитру Разумкову ставити питання про його звільнення.

Скріншот

Зазначалося, що «до ОАСК надійшла заява про забезпечення позову, заявником в якій зазначений Олексій Гончарук, відповідачем - голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, третьою особою - президент України Володимир Зеленський».

Також там йшлося про те, що у порядку забезпечення свого позову Гончарук просить суд заборонити голові Верховної Ради розглядати питання про його відставку.