Зеленський визнав, що публічність і заходи безпеки багато в чому небажані для його сім'ї / фото instagram.com/olenazelenska_official/

Президент України Володимир Зеленський визнав, що публічність та заходи безпеки, які супроводжують його після обрання, багато в чому небажані для його сім'ї.

Про це він сказав в бесіді з журналістами The Guardian. Повна версія інтерв'ю опубліковано в номері цього британського видання за 7 березня.

Читайте такожЗеленський з дружиною відвели сіна до першого класу (відео)

Відео дня

"Це складно. Їм не подобається моя робота", – сказав президент.

За його словами, і дружина Олена, і старша дочка Олександра намагаються триматися подалі від уваги суспільства, але спроби сховатися від ажіотажу та піклування служби безпеки неможливі. Дочка – підліток, а в цьому віці людині особливо потрібна свобода, зазначив глава держави.

Водночас семирічний син Кирило завжди з гордістю розповідає оточенню, що його батько – президент, додав Зеленський. Він розказав про недавній випадок у сім'ї: "Приходжу додому днями, запитую: "Чому ніхто не вітається?" І чую свій голос по телевізору, мій виступ. А мій син каже: "Не заважай нам, ми дивимося президента!"

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня 2019 року ЦВК офіційно оголосила результати виборів президента України; перемогу у другому турі здобув Зеленський з результатом 73,22% голосів виборців.

20 травня він офіційно вступив на посаду президента України.