Дмитро Разумков / REUTERS

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявляє, що Погоджувальна рада лідерів фракцій та голів комітетів парламенту відбудеться у вихідні.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив у коментарі журналістам після засідання фракції "Слуга народу".

Відповідаючи на запитання, де все ж таки відбуватиметься позачергове засідання Верховної Ради, спікер зазначив: "Рішення буде прийматися, буде ще Погоджувальна рада, будемо приймати рішення… Я думаю, що завтра-післязавтра буде Погоджувальна рада, будемо це обговорювати з колегами, вирішувати, як краще зробити - або все ж таки провести засідання в стінах Верховної Ради... А якщо ні, то будемо проводити його у внутрішньому дворику Верховної Ради України".

Відео дня

Разумков зауважив, що " там сідає максимум 425 осіб".

"Я думаю, що буде там менше, тому відстань достатня для того, щоб проводити там (у внутрішньому дворику ВР – УНІАН)", - сказав спікер.

Читайте такожЗеленський розповів, коли Рада збереться на позачергове засідання

У той же час, він наголосив на "проблемі з часом", пояснюючи це роботою Лічильної комісії, яка підраховуватиме голоси, та погодними умовами.

Разумков також додав, що стосовно законопроектів про ринок землі та щодо банківської сфери "буде прийматися рішення на Погоджувальній раді". "І якщо все буде добре, вони також будуть винесені в порядок денний (позачергового засідання ВР - УНІАН)", - сказав він.

Водночас, на питання щодо того, що по законопроекту про ринок землі ще не розглянуто значну кількість поправок, спікер нагадав, що їх лишилося близько 700. "Подивимося, як буде йти робота в залі Верховної Ради", - сказав голова ВР.