/ svoboda.org.ua

Як повідомляє Zaxid.net, на цей час ТВК має протоколи від усіх районів міста, крім Галицького. Згідно з ними, чинний міський голова Львова Андрій Садовий набрав 49,22% (131 426 голосів).

Друге місце зайняв кандидат від ВО "Свобода", колишній заступник голови Верховної Ради Руслан Кошулинський – 12,29% (32 811 голосів), третє - висуванець "Громадянської позиції" Володимир Гірняк – 11,08% (29 595 голосів), четверте - народний депутат і лідер "Народного контролю" Дмитро Добродомов – 10,74% (28 697 голосів), п’яте - кандидат від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Оксана Юринець – 4,33% (11 576 голосів).

Читайте такожШтаб Садового "поспішно й некоректно" трактував результати виборів мера Львова - "Свобода"

Відео дня

"Ми чекаємо ще тільки одного протоколу від Галицької районної ТВК. У них сьогодні весь день не було світла, тому не було технічної можливості скинуто його. Але я контактував з головою комісії, тож лідер виборчих перегонів Андрій Садовий набрав там трохи менше ніж 49%. Тому ми можемо з впевненістю сказати, що буде другий тур", – зазначив голова міської ТВК Ігор Сліпецький.

Мер Львова Андрій Садовий уже заявив про готовність до другого туру виборів на посаду міського голови.

Читайте також"Самопоміч" заявляє про перемогу Садового на виборах мера Львова, "Свобода" каже про маніпуляції

"Коли будуть оголошені остаточні дані, я прийму їх такими, які вони будуть. Жодної конфронтації в місті не допущу. Я готовий до другого туру виборів", – сказав Садовий.

Нагадаємо, другі тури виборів міських голів великих міст відбудуться 15 листопада.