Народний депутат, член політради партії “Народний Союз Наша Україна” Олександр ТРЕТЬЯКОВ переконаний, що Президент Віктор ЮЩЕНКО не піде з посади почесного голови НСНУ.

Про це він заявив в інтерв’ю УНІАН.

“Партія сприйме будь-яке рішення Президента. І яким би воно не було, ми його підтримаємо. Але я з упевненістю можу сказати, що ЮЩЕНКО не буде йти з посади почесного голови партії”, - сказав О.ТРЕТЬЯКОВ.

Відео дня

"Якщо Президент складе повноваження, що тоді робити губернаторам, головам державних адміністрацій різних рівнів? Якщо всі ці люди вийдуть із “Нашої України”, то від партії залишиться тільки реєстраційний номер у Міністерстві юстиції", - зауважив депутат.

“Я завжди виступав категорично проти тези, котру сьогодні нав`язують Президентові, про те, що він, мовляв, повинен бути рівновіддалений від усіх. Від кого Президент повинен бути рівновіддаленим? Від Майдану і від комуністів? Хіба це одне й те саме? У Президента, як у будь-якої людини, є серце, і воно завжди буде ближче до тієї або іншої політичної сили. Я упевнений, що серце Президента залишається з Майданом і з "Нашою Україною", - підкреслив О.ТРЕТЬЯКОВ.

Як повідомляв УНІАН, 6 жовтня глава Секретаріату Президента України Віктор БАЛОГА не виключив, що В.ЮЩЕНКО може скласти повноваження почесного голови партії «Народний Союз Наша Україна».