Валентин Симоненко
Рахункова палата має намір продовжувати судові розгляди з приводу висловлювань на її адресу прем`єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив сьогодні журналістам голова Рахункової палати Валентин СИМОНЕНКО.

Як він пояснив, йдеться про висловлювання Ю.ТИМОШЕНКО на предмет того, що Рахункова палата працює за замовленням Партії регіонів.

Відео дня

В.СИМОНЕНКО повідомив, що Рахункова палата подала до Печерського суду позов, який було відхилено, хоча офіційного повідомлення про це відомство ще не отримало.

«Наш позов відхилено, але ще не вечір, ми знайдемо ходи, як треба справи доводити по суті», - сказав голова Рахункової палати.

Як повідомляв УНІАН, 7 жовтня прем`єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО в коментарі журналістам заявила, що висновки Рахункової палати України про нецільове використання коштів Стабфонду було зроблено й оприлюднено Валентином СИМОНЕНКОМ за політичним замовленням Партії регіонів.

Сьогодні Президент України Віктор ЮЩЕНКО присвоїв голові Рахункової палати Валентину СИМОНЕНКУ звання «Герой України». Виступаючи на урочистостях з нагоди 13-ї річниці Рахункової палати, яку В.СИМОНЕНКО очолює з 1996 р., В.ЮЩЕНКО дав високу професійну оцінку його роботі на посаді керівника цього відомства.